Onze Service

 • Verzending & Levering

  We houden u op de hoogte via e-mail; na bevestiging van uw betaling via e-mail wordt uw pakket zo snel mogelijk klaargemaakt en gecontroleerd door een apotheker. Bij vertrek uit de apotheek krijgt u een mail met een bevestiging van de verzending. Vanaf dat moment kan u het pakket binnen de vermelde levertermijn verwachten.

  De aangegeven leveringstermijn is van toepassing vanaf het moment dat uw betaling is aangekomen, en daarvan een bevestigingsmail hebt ontvangen.

  De bestellingen die op vrijdag na 8:30, op zaterdag en op zondag worden doorgegeven, worden verstuurd op maandag.

  België : 1 à 2 werkdagen
  Nederland, Luxemburg, Duitsland : 1 à 2 werkdagen
  Frankrijk:2 à 4 werkdagen

  In het weekend vinden geen leveringen plaats.

  Opgelet: de verwachte leveringstermijn begint te lopen vanaf het moment dat wij de betaling via bankoverschrijving geregistreerd hebben. Wij bevestigen de goede ontvangst van een bankoverschrijving per mail. Een betaling via bankoverschrijving zorgt steeds voor vertraging. Afhankelijk van de bank varieert dat tussen 1 en 4 werkdagen.

  Het is perfect mogelijk om uw pakket op een ander adres te laten leveren dan uw persoonlijk thuisadres of factuuradres. Sommige klanten verkiezen bijvoorbeeld om het pakket te laten afleveren op hun werk, bij de buren of bij een familielid.

  Opgelet!

  Het pakket dient door een fysieke persoon in ontvangst genomen worden.
  Omwille van die reden vragen wij u om een afleveradres te kiezen waar geleverd kan worden tijdens de normale kantooruren (8u30 tot en met 18:00).
  Bent u niet aanwezig zal dpd een bericht achterlaten en de volgende dag nog eens proberen, dit tot 3x toe.
  Bent u niet in staat om de bestelling te ontvangen kan u zelf een afspraak inplannen op het nummer: 092161500 of kunt u uw bestelling laten leveren op een adres waar iemand aanwezig is. 

 • Bestelling

  Uw bestelling wordt pas in ons systeem geregistreerd vanaf het moment dat wij de betaling via bankoverschrijving hebben ontvangen op onze rekening. Een betaling via bankoverschrijving zorgt vaak voor vertraging! Afhankelijk van uw bank kan dat oplopen van 1 tot 3 werkdagen.

  Handig om te weten:

  Wanneer u een bestelling plaats voor 10u 's morgens en u betaald online (dus geen bankoverschrijving) én uw product is voorradig, dan wordt uw bestelling diezelfde dag nog volledig verwerkt en wordt het dezelfde dag met DPD meegegeven. Geeft u uw bestelling na 10u 's morgens door, dan kan dit pas de volgende dag afgewerkt worden. Is uw product niet voorradig of moeten wij deze doorbestellen dan wordt u per mail ingelicht. 

 • Terugzending

  In overeenstemming met de van kracht zijnde wetgeving inzake de verkoop op afstand (wet van 14 juli 1991), heeft de cliënt het recht afstand te doen van zijn aankoop (met uitzondering van de geneesmiddelen en de medische hulpmiddelen, behalve in gevallen van gebreken) zonder bestraffingen en zonder opgave van redenen. Het recht op afstand van geneesmiddelen en de medische hulpmiddelen geldt tot voor de effectieve verzending van het pakket zonder bestraffingen en zonder opgave van redenen. De cliënt beschikt over een tijd van zeven kalenderdagen te rekenen vanaf de ontvangst van de bestelde goederen om ze terug te sturen naar de Apotheek Pharmavie tegen omwisseling of restitutie. Om de restitutie of omwisseling te verkrijgen, moet de cliënt op zijn kosten en onder zijn verantwoordelijkheid de nieuwe producten terugsturen, in hun originele verpakking, onbeschadigd en vergezeld van alle eventuele accessoires, (zoals tussen en andere handleidingen en documentatie ) naar het volgende adres:  Apotheek Pharmavie, Markt 15, 9960 Assenede (België).

  Indien de goederen zijn toegezonden aan Apotheek Pharmavie onder de juiste voorwaarden en binnen de juiste tijd, engageert Apotheek Pharmavie zich ertoe de betalingen door de cliënt gedaan terug te storten, (met uitzondering van de leveringskosten) en dit kosteloos. In het geval waar de leveringskosten initieel gedragen waren door Apotheek Pharmavie (bevel van een bedrag rechtgevend op een levering «gratis verzending» of in geval van promotie) dan worden die kosten in mindering gebracht op het terug te geven bedrag van de cliënt. De teruggave intervenieert in een tijdsbestek van maximum 1 maand te beginnen vanaf de ontvangst van de koopwaar door Apotheek Pharmavie. De verzaking dient ons meegedeeld te worden via de contactpagina. 

  Contacteer onmiddellijk onze klantendienst administratie@apothecaris.com wanneer u een verkeerd of niet besteld product ontvangt. Wij zullen dit zo snel mogelijk recht zetten.

  Contacteer onmiddelijk onze klantendienst administratie@apothecaris.com wanneer uw pakket beschadigd is. Is uw pakket aan de buitenkant beschadigd dan meld u dat aan de chauffeur en mag u het pakket weigeren. Is de inhoud van uw pakket beschadigt dan maakt u hier een duidelijke foto waarop de schade duidelijk te zien is en meld u dit ook aan DPD. (op de label van uw bestelling staan de gegevens van DPD). Doe deze 2 zaken zeker of wij kunnen geen schadeclaim bij DPD indienen.

  Indien DPD uw adres als foutief beschouwd, zal Apothecaris hiervan op de hoogte gesteld worden.
  Bij elke adresfout wordt de klant op de hoogte gebracht en krijgt de klant de kans om een nieuwe levering aan te vragen op het correcte adres. Indien wij na 2 werkdagen geen respons ontvangen zal het pakket retour komen naar Apothecaris.
  In dit geval zal Apothecaris een extra kost van € 5,00 aanrekenen, naast de volledige verzendkost en administratieve kost van € 7,95 (België) € 8,95 (Nederland) en 12.50€ (Frankrijk).

 • Betaling

  Als Online betalingsmethode kan U kiezen tussen

  kredietkaarten 
  Ideal
  Paypal
  .

  Uw betaling wordt verwerkt volgens de hoogste veiligheidsnormen door de firma Ogone, ongeacht het betaalmiddel dat u kiest. Al uw gegevens en de transactie zelf worden volledig gecodeerd en perfect beveiligd. Er wordt geen enkele bankinformatie overgemaakt aan ‘de-online-apotheek.be’ (kaartnummer, geldigheidsdatum,cryptogram...). 
  Wij ontvangen enkel een akkoord van betaling, onmiddellijk nadat u de transactie voltooid heeft. 

  Overschrijving:
  Als u kiest voor een bankoverschrijving, heeft u 2 weken de tijd om te betalen. Bij het finaliseren van de bestelling wordt er een bevestigingsmail met de bestelgegevens naar uw opgegeven e-mailadres verstuurd. U betaalt best zo snel mogelijk, aangezien wij uw bestelling pas verwerken nadat de betaling (of een betalingsbewijs) ontvangen werd. Indien u uw bestelling zo snel mogelijk wenst te ontvangen, dient u gebruik te maken van “online betaling”

  Van zodra wij uw betaling ontvangen hebben, wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt en verstuurd.

  Onze bankgegevens:

  Wanneer u kiest voor betaling via bankoverschrijving, kan u op de volgende rekeningnummers uw betaling doen:

  Overschrijving via een Belgische bank
  KBC
  IBAN:   BE85 7370 4156 0806
  BIC:      KREDBEBB

  Overschrijving via een buitenlandse bank
  ING NEDERLAND
  IBAN :  NL05INGB0007248643
  BIC :     INGBNL2A

 • Bestelling Opvolgen

  Via e-mail houden we u op de hoogte van de status van uw pakket.

  Na de bevestigingsmail van uw betaling (via e-mail) wordt uw pakket zo snel mogelijk klaar gemaakt.
  Bij vertrek uit de apotheek krijgt u automatisch een mail met een bevestiging van de verzending.
  Vanaf dat moment kan u het pakket, binnen de aangeduide levertermijn verwachten.

  Wanneer een bestelling 1 à 2 dagen na de verwachte leveringstermijn niet aangekomen is, neemt u best zo snel mogelijk contact op met onze Customer Service Manager . Wij onderzoeken de levering en houden u op de hoogte.